BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 28, 2010

♥ kebiasaan (part 1) ♥

wahhh....aku nie mmg giler......ngehhh3...
apsal lah aku nie susah bebenar na tdo skunk nie...
ish3...
eiqa...pe na jd kat ko nie???


hahahahaha...da brape awi aku ta update blog???
aku rse cm semalam petang last aku update...
hahahaha...
pe lah aku nie....


hehehe...
lame aku ta cer pe aku wat kebelakangan nie kan???
ngehhhhhhhhhhhh3...


hah!...
moh ramai2 duk cinie...
abeh kan mse kome bce blog aku nie...
de 2 part tau...
nie part 1...
kah3...


bape hb aek???uurrrmmmm...
hah!
24.5.10...
The Montel's + ada @ MAKYAM...hehehehe...
kami ke PD...
hahahaha...lengang giler owang beb...
beselah...awi isnin...ngeh3....
aku mls na tulis pnjg2....kome ley bce kisah PD ni kat blog http://arlinaahmad.blogspot.com/....
(punye lah pemalas aku nie)...keh3....


sempat lah snap2...


ada ♥ me...


empat gadis pinggitan ♥



kami tangkap ketam nie...hehehe...
tapi pas tu, lepaskan balik..
.tp mmg best...heheheehhe...
berlari2 na tgkp ketam nie...byk siooottt ♥


aina ♥ ina


muke penat beb!



kecik mehhh~ ♥



alamak!!! ada tutop muke!



hahahaha...tp de sad things happen jd kat aku...
ta dpt na cite...hurmmm.....


pas tu,,,,esoknye, bantai tdo....

then.....
25.5.10...
kami pi lah ronggeng2 kat JJ...
hah! JJ tu JAYA JUSCO...tu jep tmpt yg menarik kowt..
hurm...snap2...

kami THE MONTEL'S


hahaha..bola ta de...♥



cam tau jep main...hahahaha
first2 pegang kayu pown dah slh...ngeh3 ♥




ngn cik huda...sporting abeh lah! ♥



kaki karok...ngeh...♥ kowang



mereka pown ade???
(derih, syuk, dd)



haziq sahaja...ngeh3..



pas puas meronggeng ngn mengkarok ngn menyenap-nyenap...kami pown pi mamam...♥



makan di azila...
usually places...


ok...tamat lah part pertama utk kisah nie...ngeh2....jgn lupe bce yang ke-2 plk...

till the end~~~♥♥♥♥








Wednesday, May 26, 2010

♥ dri kwn sye...loqman..heheheh ♥

"eiqa....bukak blog aku dah"??? loqman mengepost kat fb aku....


"tiap2 awi aku bukak...npe?" aku menjawab...

then aku pown bukak lah blog die...tulisan oren...ngeh3.....
aku pown bce...hahahaha....
cm best...

then terus bce lagi.....

sampai kat bwh...e'eh...de nme aku...

- my.lovely.friend EiqaFeiqa (she's caught in trouble currently .. hope can make her happy) -

hehehehehehe....


then aku pown meneruskan loqman punye permintaan...ngeh3....


so, here is it....♥





What is your name :
NUR ATIQAH BTE ABD HAMID
(tq to my mum 4 give my name)
myspace layouts


A four letter word:
TIDO
myspace layout codes


A boy's name :
mohd.efendi bin ahmad...
myspace comments

A girl's name:
aina  ♥ ina
myspace graphics


An occupation:
maybe in graphic or teaching...ngehhhhh3...


A colour:
pink...i  ♥ pink...


Something you'll wear:
dress that make me look verry beautiful...hahahaha...
layouts myspace

A type of food:
sumtine that make me feel good ang perot kenyang mehhh...

Something found in the bathroom:
hair colour...but when i'm in mood to colour my hair...hahahaha

A place:
beach...give me peacefull....i like!
myspace layouts images

A reason for being late:
mekap lame sgt....kui3....


Something you'd shout:
na tau ke????hurm...
"WEI...NPE KO TA ABEH2 NA GANGGU IDUP AKU????!!!NAK MATI KE??!!!"
ngeeeeehhhhhhh3

A movie title:
filem yg berunsur kan animasi 3d...like ratatoullie(btol ke eja nie), a chance of meet ball...

Something you drink:
pepsi twist @ pape...janji bersih and ilang dahaga...

A musical group:
of corse lah....uuurrmmmm...spoon kowt???yg jiwang2 lah...heeee~

An animal:
cinonet...cik puyu...panda...semut...
myspace layouts

A type of car:
myVi mehhh...i love it....

A type of fruit:
sume entam je mkn...tpi tgok gak....hehehehehe

lastly i nak tag kepada :

dah abeh ke????hurmmm....nie hah owang yg aku na tag...


  1. arlina ♥ my fwenz yg rajin update blog...
  2. aina ♥ aku da tag ko...so pe lagi...ngeeehhh
  3. liyana ♥ bce mehhh....wat cm aku wat nie...kekekeke3
  4. nai ♥ hah! pe lagi....asyik psl mee je kat blog ko...
  5. loqman ♥ my fwenz yg dah tag aku tapi aku na tag die balik...kah3...

Sunday, May 23, 2010

♥ kemerdekaan sem 4...selamat tinggal sem 4...ku nantikan sem 5 ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
haaaaaaaaah!

na tau npe hati aku berbunga2??? ♥♥♥
sbb exam dah abeh....
wahhhhhhhh!
sungguh gembira hati ini...terasa mahu menari saja...♥♥♥♥
kahhhhhh~

kuar je dri dewan td, aku dah tersenyum2...
sebab da merdeka...kehhhhh3~
dgn hati yg berbunga2...aku twos pergi ke kereta ina...
hahahaha~...♥♥♥
muazam...amik lah pict sye....heeeee~

♥ muke bru abeh exam... 

♥ bru jep kuar dewan...ngeeeeeeh~..ske giler... 

pastu kami terus mengambil gmbar...tpi aina ta kuar2 lagi...fuhyohhh!!! angkasawan...
ngeeeeeeeee~

♥ kami dah abeh paper ... 


♥ tahniah...anda dah berjaya selesaikan sem 4... 


♥ ini saye...suke dengan penghabisan sem 4...ngeeee~ 


♥ yes!!! 


♥ tahniah ye anda!!! 


♥ calon tersesat??? 


♥ bakal dekan... 


♥ bersama cik yati...i like!!! 

time nie...aina dah kuar dri dewan...ngeeeeeee~....kami meneruskan snap2...wah...
dengan menarik sekali.....hahahahaha....

♥ time to pose!!!siapa bju itam tuh??? 



♥ DDZ A1... 


♥ hope jumpe next sem...muuuaahhhh 

♥ ni lah fotografer kami.... 


sungguh suke.....menarik....eppy....tapi tetap rindu kat sem 4...hahahahaha....
then pas snap2...kami balik....huhuhuhuhu~ ♥♥♥♥

otw blik aku rse loya jep...hurrrrrmmm...
balik je pe lagi...kuar sume yg de dlm perot...huuuuuuuu~
pastu ta larat twos tdo...huuuuuuuuuuuu~
mgkin loya sebab mkn bnyk sgt...
hah!!!
kome sume jgn na pk bukan2 plk....!
haaaaaaaaaaaaa~...

so, utk 23.05.10....kami dah MERDEKA!!!!  ♥♥♥♥♥♥♥♥


♥ kenapa ngn mlm nie...♥

awi nie aku blaja wat kek batik...hurmmm
aku wat td sowang2...
hurmmm...first time...
jenuh tgok tenet nak phm kn cre wat...
atoyai...hahahaha...







nmpk sdp ta???
huhuhuhuu...tapi sebenar nye...
kek nie ta jd...
na tau sebab pe...???
aku terkurang pekat kan, terlebih susu and ta ltk peti ais...hurmmmmmmmmm..

td aku kuar hang-out ngn aina, ina, ada ngn yot...
pi tmn tasik...aku rse tng sgt2...tp at the same time aku rindu die...
die tuh spe???
hurmmm....
aku rse kome dah tau...ntah lah...


time nak pi....


kami suka ♥ hati...

kami separa ♥ separuh

all together..


nie kami...heeeeeee~
kami snap2...pastuh, mamam kat azila...
then balik...

smpai je umah...tibe2 mood aku ilang...aku cer kan dilemma aku kat seserang nie...aku IM ngan die kat fb...hurmmm
aku pown ta tau...pendapat yg die kc kat aku bernas...tapi hati aku kata lain...

then tibe2 ina skype aku...tny na bli nescaffe ta???
aku pown on je sebab aku ta tukar bju lagi...
so kami pown pi...
aku tetap ta de mood gak time tuh...
hurrrrmm...
apesal nie eiqa...

sampai umah aku mandi...wat air panas...minum nescaffe...perrrggghhh!!!
nikmat...tapi hati tetap ingat die...
mane die pi nie...hurmmmmm...

aku tau aku akn jauh ngn die...aku rse sunyi...hurmmmm

aku nak sambung bce sistem...esok last paper...then, kami akan meneruskan plan kami...
ke mane???
agak2???

hah...nnt pas abeh plan tuh aku citer ok....

Saturday, May 22, 2010

♥ sumtine happen to me??? ♥

wah...
lame nye aku ta update blog nie...hurmmm
nape???
aku pown ta tau...mgkin skunk nie aku bnyk abih kan mse ngn benda lain???
benda ape???
ngeeeeeee~
hanya yg tahu saje yg tahu...(pe aku melalut nie..hahaha)...♥

aku bru je pas paper math ngn web semalam...
arrrgghhh...tensi beb...
nak2 math...aku pown main tibai je jwb,,,ntah benda2 aku merepek...
tpi aku nak ucapkan terima kasih bnyk2 kat lect math aku...
cik Siti Nur Hayati...die tlong aku jwb satu soklan..ngeeeee~

aku btol2 bahagia sgt2 kblkngn nie...♥
sebab pe???
aku pown ta tau...
tapi mmg eppy sgt2...peh...hahaha....
cam pe je aku nie...♥

ina: tq yerk sudi dgr pe yg aku rse...aku mmg malu ckp ngn ko pe yg aku rase...
tpi aku mmg bahagia...heeeeeeeee~♥

aina: aku late kc tau ko...aku nak kc tau tp ko slalu tdo awal...ngeeeeeeeee~
tapi ko dah tau kan...hahahaha....♥

aku ta tau na kate pe...mgkin inilah yg dikatakan hikmah disebalik mslh yg aku dah lalui pd mase lepas...
huuuuuuuuuuuuuuu~

aku nie ta abeh2 dgr lagu "starlight tears"...
lagu nie best giler...♥


I will be waiting for you 
Kedael kidarilkeyo
Deo isang apen nun mul boiji anelleyo 


You let me know
Kojimal katen sarang 
nohji anel goeyo baro kedaenikayo

nie bru part korus...lowm lagi dgr full...perggghhh!!
mmg feeling...♥

spe yg aku waiting???
ngeeeeeee~
aku pown ta tau lah...hati aku nie...hurmmm...
aku waiting die...sampai ble2....♥♥♥

kdg2 owang yg kite syg tu adelah owang yg kite tggu...(pe ko melalut nie lagi eiqa)
aku skunk nie really2 bahagia...

hope forever lah kebahagian ini...huuuuuuuuuuuu~♥


Tuesday, May 18, 2010

♥ pencarian yg benar dan ape yg sebenarnya...♥

assalamualaikum....
semalam aku tak dpt nk update blog nie..
sebab aku tak larat sgt dgn ape yg dh berlaku...
aku tau...nie sume silap aku sebab tak jd kwn yg baik....
aku ingt slme nie aku kwn yg baik...

aku silap dlm menilai nilai persahabatan...
aku tersilap lgkh...aku rse aku masih tak matang lagi dlm mencari kwn yg sejati...

tapi pe yg aku dpt dri pe yg aku lalui...aku sebenarnye dah temui kwn n cinta yg sentiasa ade utk aku...

first...mohamad efendi ahmad...

orang yg paling aku cinta sgt2...aku rse aku dah bnyk wat die tension sebab aku...my mintak maaf...hurmmm...mlm td, die antara owang yg tenang kan aku....walaupown hal nie melibat kan kwn die...aku tak tahu lah...i trust u baby...huuuuuuuu~


owang ke-2...nur aina bte mohd jomli

aku syg ko sebab ko sentiasa teman aku...sggup nangis sme2 ngn aku...aku terharu sgt2...susah nk cri owang yg nak nangis sme2 ngn kite...aku tak sepatut nye susah kan  ko kan...aku sedih sgt tgok ko nangis...huuuuu~

yg ke-3....arlina bte ahmad...


aku bnyk luah kan kat ko...sowy ae mlm2 ko terpakse teman aku...smpai pagi...huuuu~...

yg ke-4....loqman al-hakim bin foaad...

loqman....aku tau ko rse geram sgt...huuuuuuu~...tak patot kan pe yg terjadi nie...tapi aku na mo ko slh kn diri ko lagi tau dgn pe yg berlaku nie....aku tak pernah fkr yg nie sume slh ko....aku syg ko mcm aku syg kwn2 aku yg kat atas td...aku tak nk ko pk lagi ae and stop blaming your self...

and the last but not least...mariam bte kaharuddin...

ada aku pggl die...die pown tenang kan aku walaupown die asyik tgh bergayut....cian ko..ko tetamu aku tpi ko terpakse hadapi situasi nie...aku mintak maaf ae....

so, 5 owang yg aku sebut td ade kat cc aku sepanjang mlm semalam smpai aku tdo dan terlupe ape yg terjadi...

tpi sume nie aku kne terima....aku tak kisah pe yg jdi pas nie...aku tak nak de kaitan pe lagi ngn die selepas nie...aku akan try nothing to do with you....mmg owang akan pk aku kejam ble aku ignorent die cm tuh..tp aku wat sume nie utk kebaikan die dan sume owang...aku tak nk timbul lagi mslh pas nie...so antara aku ngn die..bukan lagi ape2...aku nak mintak maaf sgt2 ngn ko klau aku de slh pape selama kwn ngn ko...aku bukan kwn yg baik....and aku nak ucap terima kasih sebab selama berkwn nie kau slalu sudi dgr luahan hati aku...aku doakn semoga ko lebih bahagia lagi selepas nie...