BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, May 23, 2010

♥ kenapa ngn mlm nie...♥

awi nie aku blaja wat kek batik...hurmmm
aku wat td sowang2...
hurmmm...first time...
jenuh tgok tenet nak phm kn cre wat...
atoyai...hahahaha...







nmpk sdp ta???
huhuhuhuu...tapi sebenar nye...
kek nie ta jd...
na tau sebab pe...???
aku terkurang pekat kan, terlebih susu and ta ltk peti ais...hurmmmmmmmmm..

td aku kuar hang-out ngn aina, ina, ada ngn yot...
pi tmn tasik...aku rse tng sgt2...tp at the same time aku rindu die...
die tuh spe???
hurmmm....
aku rse kome dah tau...ntah lah...


time nak pi....


kami suka ♥ hati...

kami separa ♥ separuh

all together..


nie kami...heeeeeee~
kami snap2...pastuh, mamam kat azila...
then balik...

smpai je umah...tibe2 mood aku ilang...aku cer kan dilemma aku kat seserang nie...aku IM ngan die kat fb...hurmmm
aku pown ta tau...pendapat yg die kc kat aku bernas...tapi hati aku kata lain...

then tibe2 ina skype aku...tny na bli nescaffe ta???
aku pown on je sebab aku ta tukar bju lagi...
so kami pown pi...
aku tetap ta de mood gak time tuh...
hurrrrmm...
apesal nie eiqa...

sampai umah aku mandi...wat air panas...minum nescaffe...perrrggghhh!!!
nikmat...tapi hati tetap ingat die...
mane die pi nie...hurmmmmm...

aku tau aku akn jauh ngn die...aku rse sunyi...hurmmmm

aku nak sambung bce sistem...esok last paper...then, kami akan meneruskan plan kami...
ke mane???
agak2???

hah...nnt pas abeh plan tuh aku citer ok....

1 dikritik @ dipuji @ dibincangkan:

Si Bam said...

OMG! ily la yunk! Kek batk sedap! :)
lap you Eiqa. Thanks BFF!