BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 18, 2010

♥ pencarian yg benar dan ape yg sebenarnya...♥

assalamualaikum....
semalam aku tak dpt nk update blog nie..
sebab aku tak larat sgt dgn ape yg dh berlaku...
aku tau...nie sume silap aku sebab tak jd kwn yg baik....
aku ingt slme nie aku kwn yg baik...

aku silap dlm menilai nilai persahabatan...
aku tersilap lgkh...aku rse aku masih tak matang lagi dlm mencari kwn yg sejati...

tapi pe yg aku dpt dri pe yg aku lalui...aku sebenarnye dah temui kwn n cinta yg sentiasa ade utk aku...

first...mohamad efendi ahmad...

orang yg paling aku cinta sgt2...aku rse aku dah bnyk wat die tension sebab aku...my mintak maaf...hurmmm...mlm td, die antara owang yg tenang kan aku....walaupown hal nie melibat kan kwn die...aku tak tahu lah...i trust u baby...huuuuuuuu~


owang ke-2...nur aina bte mohd jomli

aku syg ko sebab ko sentiasa teman aku...sggup nangis sme2 ngn aku...aku terharu sgt2...susah nk cri owang yg nak nangis sme2 ngn kite...aku tak sepatut nye susah kan  ko kan...aku sedih sgt tgok ko nangis...huuuuu~

yg ke-3....arlina bte ahmad...


aku bnyk luah kan kat ko...sowy ae mlm2 ko terpakse teman aku...smpai pagi...huuuu~...

yg ke-4....loqman al-hakim bin foaad...

loqman....aku tau ko rse geram sgt...huuuuuuu~...tak patot kan pe yg terjadi nie...tapi aku na mo ko slh kn diri ko lagi tau dgn pe yg berlaku nie....aku tak pernah fkr yg nie sume slh ko....aku syg ko mcm aku syg kwn2 aku yg kat atas td...aku tak nk ko pk lagi ae and stop blaming your self...

and the last but not least...mariam bte kaharuddin...

ada aku pggl die...die pown tenang kan aku walaupown die asyik tgh bergayut....cian ko..ko tetamu aku tpi ko terpakse hadapi situasi nie...aku mintak maaf ae....

so, 5 owang yg aku sebut td ade kat cc aku sepanjang mlm semalam smpai aku tdo dan terlupe ape yg terjadi...

tpi sume nie aku kne terima....aku tak kisah pe yg jdi pas nie...aku tak nak de kaitan pe lagi ngn die selepas nie...aku akan try nothing to do with you....mmg owang akan pk aku kejam ble aku ignorent die cm tuh..tp aku wat sume nie utk kebaikan die dan sume owang...aku tak nk timbul lagi mslh pas nie...so antara aku ngn die..bukan lagi ape2...aku nak mintak maaf sgt2 ngn ko klau aku de slh pape selama kwn ngn ko...aku bukan kwn yg baik....and aku nak ucap terima kasih sebab selama berkwn nie kau slalu sudi dgr luahan hati aku...aku doakn semoga ko lebih bahagia lagi selepas nie...

2 dikritik @ dipuji @ dibincangkan:

arekymz membuyau said...

aku tolong siket je..
xde la besar sgt pertolongan aku..
tp sumpah aku bengang dan geram gle..
smpai la wujud post aku..

Arlina Ahmad said...

Ohmy! BFF. Aq syg ko thats why la temanin lho!
apela
sabaq yer