BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, March 19, 2011

kenapa perlu hati nie disakiti....

kenapa hati nie selalu sgt awak luke kan...
klau nie tujuan awak..
npe dri dlu awak ta terus terang...
awak da bnyk kali wat hati nie terseksa...
menangis...
ye!!
menangis..
awak...
sye da ta larat na nangis lagi...
sye ta na kehilangan awak...
tu je...
sye ta sanggup....
sye btol2 ta sanggup kehilangan awak....
bgi sye,selain ibu bapa saye...
awak la owang paling sye syg skali....
setiap kali berdepan dengan awak...
sye rse na menangis..
tp sye tahan ...
sebab sye ta na awak benci tgok sye...
sye tau awak paling ta ske n awak benci tgok sye nangis...
tp kekadang..
sye ta dpt thn...
sye akan elakkan diri dri awak...
n sye akan nangis sepuas2 nye...
tp sampai ble awak...
sampai ble sye na mcm nie....

oke...
rite now aku na wat tag yg telah ditag oleh kwn baik aku....
luqman.....


1. Upload wallpaper laptop yang anda guna sekarang nih.


2. Cerita tentang gambar
>aku gne wallpaper nie sebab aku sje je...
 coz klau aku gne je gmbr aku ngn die, mesti kiteowang akan gaduh..
aku pown ta phm la...
so pict nie bgi aku...
simple...
nice 

3. Upload wallpaper sebelum ni....
 

4. Cerita pasal wallpaper sebelum ni pulakkkk
>ok...
wallpaper nie diambil time pi greenbox..
happening giler time nie aku ase...
eppy sesangat... 
tu je yg aku ley ckp....

5. Kenapa tukar wallpaper?
>sebab sje je..cm aku ckp td..klau aku gne wallpaper gmbr kiteowang berdua..
mesti kiteowang akan gaduh...

6. Berapa lama mempakai laptop?
 >da dlm 2 tahun..
start pakai bulan 7 2009...
aku pown ta sangka yg aku dpt pakai lappy time tu..
coz aku ta de niat pown na memiliki lappy...hahahahahahaha

7. Apa saya nak buat lepas siapkan post nih? 
> na tdo kowt...coz esok masuk keje kowl 11...
huhuhuhuhuh

8. Apa tujuan saya buat blog?
>actually sesaje je..
but tetibe je ase cm addicted..
tp ta de mase na slalu update...
heeeeeeeeeeeeeeee...

9. Berapa kali update blog dalam seminggu?
>seminggu??nope..sebulan sekali pown blown tentu..
hahahahahahaha

10. Tag empat orang nama
>ina
>buyut
>ed
>aina

11. Apa yang saya tahu pasal mereka bertiga?
>ina = die seorang yg rajin update blog...but now ase nye ta la selalu...huhuhuhu
>buyut = aku ase blog die dri dlu ta gerak2...so nie la mse nye na update...kan yot???hahahhaha
>zul =  dlu die rajin update blog...but now...lame ta usha...
>aina = kate nye na aktif semula dlm berblogging  nie....so aina....nie la peluang ko....

12. 5 perkataan tentang diri saya
>nangis
>emosi
>the sims 3(errkkk....sowy...nie bukan satu perkataan...tp anggap la satu perkataan)
>sensitif
>sakit

akhir nye siap gak..
so kepada yg da di tag....
sile2 lah ye...
hahahahah....
aku ase cm panjang je blog aku kali nie...
well...
aku masih lagi mencube utk kuat kan semangan utk hadapi semua cabaran...
hurrrmmm.....   
 

2 dikritik @ dipuji @ dibincangkan:

arekymz mukmeen said...

oit.
lame nye nak update?
cube la update seminggu skali ke.
haiyaaa.

♥ NUR ATIQAH BTE ABD HAMID ♥ said...

hahaha
ta sempat la na update..
oke2..
aku try update seminggu sekali oke...
heeeeeeeeeeeeeeee